A hagyományos hastánc show műsort megcsavartuk és kiegészítettük egy vetkőzéssel a műsor ideje alatt. Az ünnepelt biztosan nem számít rá, hogy a hagyományos műsorból egy különleges befejezés bontakozik ki!

A hastánc sztriptíz show: a fellépés egy kb. 15 perces komplett show-műsort foglal magába, zenei aláfestéssel. A hastánc sztriptíz show partybuszunkra, szórakozóhelyre, magánházhoz és fesztiválokra egyaránt rendelhető. A fellépőnek átöltözési és zenelejátszási lehetőséget (CD, pendrive, telefon) kérünk a helyszínen biztosítani, amennyiben nem partybuszunkra rendelik a műsort.

A foglalás menete

Partybusz bérléssel: A partybusz bérlés véglegesítése és a szerződéskötéssel egyidejűleg kérnénk show műsorral kapcsolatos foglalását jelezni.

Partybusz bérlés nélkül: A show műsor partybusz bérlés nélkül is rendelhető. Ez esetben 2 héttel az adott esemény előtt kérnénk 3-4 szimpatikus fellépő nevét elküldeni számunkra emailben, továbbá az alábbi adatokat kérnénk megadni számunkra:

  • Dátum és időpont:
  • Fellépés helyszíne:
  • Megrendelő neve:
  • Megrendelő telefonszáma:
A hastánc sztriptíz show díja

A fellépés díja 35.000.-Ft, mely Budapesten belül értendő. Budapesten kívül útiköltség kerül felszámolásra, melyhez kérje előzetes árajánlatunkat. Amennyiben nem partybuszunkra kérik a fellépést, úgy a hastánc sztriptíz show díját a fellépőnek kérnénk rendezni a helyszínen.

Hastanc sztriptiz partybuszra legenybucsura lanybucsura szuletesnapra
Hastanc sztriptiz partybuszra legenybucsura lanybucsura szuletesnapra
Hastanc sztriptiz partybuszra legenybucsura lanybucsura szuletesnapra