Mercedes Partybuszunk maximum 50 fő befogadására, míg Neoplan partybuszunk maximum 30 fő befogadására alkalmas, vendégeink kényelme érdekében.

Igen, partybuszaink a buli teljes ideje alatt mozgásban vannak és a város főbb útvonalain haladnak.

Amennyiben nem ütközik fizikai akadályokba,- a partybuszok mérete és a KRESZ szabályai miatt-, úgy maradéktalanul teljesítjük egyedi útvonallal kapcsolatos kérését! Budapesten kívüli helyszín esetében közös egyeztetés alapján határozzuk meg az útvonalat.

Budapesten belül a kiállásunk díjmentes, azonban Budapesten kívüli cím esetén kilométer díjat számolunk fel a bérleti díjon felül. Kilométer díjunk 850.-Ft / km Budapesten kívül, azonban, pontos ár megadásához kérjük, igényelje árajánlatunkat.

Igen lehet,korlátlan mennyiségben, dugódíj ellenében. Minden esetben mi biztosítjuk Önöknek a törhetetlen, üveghatású poharakat.

Amennyiben vendégeink szeretnék az ételeket/tortát hozni a partybuszokra, úgy 5000.-Ft szervízdíjat számolunk fel.

A törhetetlen, üveghatású poharakat minden esetben mi biztosítjuk, akár Önök hozzák saját italaikat, akár tőlünk rendelnek italcsomagot.

Az ételekhez- mint a hidegtálak, szendvicsek és torták- kérnénk, hogy Önök biztosítsák az eszközöket. A torta felvágásához tortakést és pultosunk személyében segítséget mi biztosítunk.

A DJ az állandó személyzet tagja, szolgáltatását minden bérleti díj magába foglalja! Élőben zenél Önöknek a party teljes ideje alatt, továbbá előre is leadható számára zenei számlista kedvenc zenéikből.

A DJ minden esetben az Önök ízlésének megfelelő számokat és zenei stílust játszik. Előre is leadható számára zenei számlista, azonban a helyszínen is kérhetik tőle kedvenc számaikat.

A Pultos az állandó személyzet tagja, szolgáltatását minden bérleti díj magába foglalja. Pultosunk segít Önöknek az italok kitöltésében, a poharak pótlásában, ételek tálalásában és tortavágásban egyaránt.

A Body Sushi kivételével minden show műsorunk rendelhető partybusz bérlés nélkül is.