A legnagyobb és legmeglepőbb születésnapi ajándék ötlet és születésnapi party helyszín egyben, partybusz bérlés.

Tegye születésnapját különlegessé és ünnepeljék meg ezt a jeles eseményt partybuszunkon, vagy lepje meg Ön az ünnepeltet egy partybusz bulival!

MEGLEPETÉS, SZÜLETÉSNAPI PARTY HELYSZÍN és AJÁNDÉK egyben, partybuszok formájában! Nézze meg partybuszainkat életnagyságban és válasszon közülük személyesen. 

Partybuszainkon minden szolgáltatást biztosítunk ami egy tökéletes szülinapi partyhoz szükséges, a DJ-től kezdve a BÁRPULTOS szolgáltatása mellett egészen a SHOW-MŰSOR és CATERING leszervezésig, melyekkel időt és pénzt spórolunk Önnek.

Hogyan szerezzük a legnagyobb meglepetést a születésnapos számára?

Megrendelőink kétféleképpen szokták a születésnapost vagy adott esetben születésnaposokat meglepni:

vagy előre felvesszük a meghívott vendégeket, míg az ünnepelt mit sem sejt a szervezkedésből és egy másik helyszínen száll fel szembekötve, egy kísérővel,

vagy a megrendelő az ünnepelttel együtt az egész vendégsereget lepi meg partybuszunkkal úgy, hogy mi egy Ön által megadott helyszínre, akár az Ön háza elé állunk ki és vesszük fel az ünnepelttel együtt a meghívott vendégeket!

Hogyan képzeljük el a partybuszozást?

Bármely megoldást választják is megrendelőink, mi az Ön által megadott helyszínre ingyen állunk ki Budapesten belül és csak onnantól számoljuk a bérleti díjat, ahogy vendégeik felszálltak a buszra! Budapesten kívül is van természetesen lehetőség partybusz bérlésre, mely esetben kilométer díjat számolunk az adott helyszínre.

Partybuszunk kívül-belül ragyogó formában és tisztasággal várja Önöket, mindig pontosan érkezve a megadott helyszínre! A partybusz a buli teljes ideje alatt a város főbb utcáit szeli- nagy feltűnést keltve-, rövid szüneteket tartva, az Önök kérésének megfelelően. 

A DJ-től a helyszínen is lehet kérni zenéket, azonban előre is el lehet számunkra küldeni kedvenc számaikat, amiket mindenképpen hallani szeretnének a buli során!

Hozzák saját italaikat korlátlan mennyiségben, melyekhez mi biztosítjuk a törhetetlen, üveghatású poharakat! 

Az italok kitöltésében pultosunk áll rendelkezésükre a party teljes ideje alatt, aki bármely felmerülő kérdésükben tud Önöknek segíteni.

A szülinapi buli további fokozása érdekében!

Vessen egy pillantást további ötleteinkre, mert a partybusz bérlésen felül még számos szolgáltatással állunk az Ön rendelkezésére annak érdekében, hogy még emlékezetesebbé és egyedibbé tegyük a szülinapi bulit és minél jobban mentesítsük Önt a szervezés terhétől. Legyen szó akár italok-ételek beszerzéséről, show-műsorról, dekorációról vagy születésnapi meghívókról, mi bármely elképzelését megvalósítjuk!