Érkezzetek partybuszainkkal a szalagavató after party helyszínére, transzfer partybusszal.

Tegyétek szalagavatótok estéjét még különlegesebbé és emlékezetesebbé partybuszunkkal!

A szalagavató után minden osztály, így Ti is már biztosan alig várjátok, hogy megérkezettek az after party helyszínére, ahol fergeteges buli vár Titeket! A kérdés az, hogy miként menjetek oda, együtt, a legexkluzívabb körülmények és legnagyobb buli-hangulatban! A válasz nem más, mint az Eveningstar Partybus, mely felvesz Titeket a szalagavató helyszínén és a buli máris kezdetét veszi, már az after party előtt!

Miért minket válasszatok?

Először is azért, mert Nektek lesz a legfeltűnőbb, legszebb és legelegánsabb partybuszotok, egyben transzferetek mindenki közül!

Továbbá azért, mert nálunk DJ zenél nektek élőben, a buli teljes ideje alatt, akitől személyesen, a helyszínen is tudtok számokat kérni, így már fokozott buli-hangulatban érkeztek a szalagavató after helyszínre!

Hozhatjátok saját italaitokat is, melyeket elfogyaszthattok a buszon, míg meg nem érkezünk a végcélhoz.

Folyamatosan táncolhattok, fotózhattok és rögtön posztolhatjátok közösségi oldalaitokra a partybusz buli képeit, hogy évfolyamtársaitok is láthassák, hogy nektek van a legszuperebb transzferetek és bulitok!

Hogyan kell a partybuszozást elképzelni?

Partybuszunk kívül-belül ragyogó formában, kivilágítva és dübörgő zenével vár Titeket a szalagavatót követően, hogy elszállítson Titeket a szalagavató after party helyszínére.  A transzfer ideje alatt Budapest főbb utcáit szeljük, nagy feltűnést keltve, pontosan olyan hangulatban, amit Ti elképzeltek!

A buli további fokozása érdekében!

Vessetek egy pillantást további ötleteinkre, mert a partybusz bérlésen felül még számos szolgáltatással állunk rendelkezésetekre annak érdekében, hogy még emlékezetesebbé és egyedibbé tegyük a Szalagavató bulit és minél jobban mentesítsünk szervezés terhétől. Legyen szó akár italok-ételek beszerzéséről, show-műsorról, Szalagavató meghívókról vagy különleges torta rendelésről, mi bármely elképzeléseteket megvalósítjuk!