Utaztassa vendégeit a repülőtérről Budapest belvárosába exkluzívan, partybusszal!

Repülőtéri transzfer Partybusszal!

Legyen szó akár személyes alkalomról,- legénybúcsúról, lánybúcsúról, esküvőről-, vagy céges VIP vendégek érkezéséről, a repülőtéri transzfernek nincs is különlegesebb és egyedibb módja, mint ha a vendégekért egy luxus partybusz érkezik!

Hogyan kell a partybuszozást elképzeli?

Partybuszunk az Ön által megadott időpontban várja vendégeit a Liszt Ferenc Repülőtéren, majd biztosít számukra transzfert, egy előre leegyeztetett címre. Budapesten kívüli célállomás esetén kilométer díjat számolunk fel, melyhez előzetesen árajánlatot küldünk az Ön számára

Partybuszunk kívül-belül ragyogó formában és tisztasággal várja Önöket, mindig pontosan érkezve a megadott helyszínre! 

Hozzák saját italaikat korlátlan mennyiségben, melyekhez mi biztosítjuk a törhetetlen, üveghatású poharakat! 

Az italok kitöltésében pultosunk áll rendelkezésükre a party teljes ideje alatt, aki bármely felmerülő kérdésükben tud Önöknek segíteni.

A DJ vendégei rendelkezésére áll a transzfer teljes ideje alatt, akitől a helyszínen is lehet kérni zenéket, azonban előre is el lehet számunkra küldeni kedvenc számaikat!

Az exkluzív repülőtéri transzfer további fokozása érdekében!

Vessen egy pillantást további ötleteinkre, mert a partybusz bérlésen felül még számos szolgáltatással állunk az Ön rendelkezésére annak érdekében, hogy még emlékezetesebbé és egyedibbé tegyük vendégei repülőtéri érkezését és minél jobban mentesítsük Önt a szervezés terhétől. Legyen szó akár italok-ételek beszerzéséről vagy dekorációról, mi bármely elképzelését megvalósítjuk!