Tini-buli helyszín és születésnapi ajándék egyben, ami partybusz bérléssel megvalósítható.

Tegye gyermeke születésnapját a lehető legkülönlegesebbé és lepje meg egy olyan egyedülálló partybusz bulival, amire biztosan nem számít!

Minden bizonnyal egy olyan ajándékot keres gyermeke számára, ami a maradandó élmény és emlékezetesség mellett a legnagyobb meglepetést is szerzi számára! Mi az Eveningstar Partybus-nál több éves tapasztalattal biztosíthatjuk Önt a felől, hogy partybuszunknál nagyobb meglepetés nem létezik sem az ünnepelt, sem a meghívott barátok számára. Tudjuk, hogy Önnek, mint minden más szülőnek, gyermeke biztonsága a legfontosabb, melyhez partybuszunk szolgáltatja a legtökéletesebb helyszínt. A gyerekek egy privát helyszínen, felnőtt felügyelettel buliznak és természetesen kiskorúak lévén nem fogyaszthatnak alkoholt nálunk. Önök adják meg számunkra, hogy hol vegyük fel a gyerekeket, továbbá hol legyen a végállomás, így mindig tudni fogják, hogy pontosan hol tartózkodnak!

Hogyan szerezzük a legnagyobb meglepetést a tini születésnapos számára?

Megrendelőink kétféleképpen szokták a születésnapost vagy adott esetben születésnaposokat meglepni:

vagy előre felvesszük a meghívott vendégeket, míg az ünnepelt mit sem sejt a szervezkedésből és egy másik helyszínen száll fel szembekötve, egy kísérővel,

vagy a megrendelő az ünnepelttel együtt az egész vendégsereget lepi meg partybuszunkkal úgy, hogy mi egy Ön által megadott helyszínre, akár az Ön háza elé állunk ki és vesszük fel az ünnepelttel együtt a meghívott vendégeket!

Hogyan kell a partybuszozást elképzelni?

Bármely megoldást választják is megrendelőink, mi az Ön által megadott helyszínre ingyen állunk ki Budapesten belül és csak onnantól számoljuk a bérleti díjat, ahogy vendégeik felszálltak a buszra! Budapesten kívül is van természetesen lehetőség partybusz bérlésre, mely esetben kilométer díjat számolunk az adott helyszínre.

Partybuszunk kívül-belül ragyogó formában és tisztasággal várja Önöket, mindig pontosan érkezve a megadott helyszínre! A partybusz a buli teljes ideje alatt a város főbb utcáit szeli- nagy feltűnést keltve-, rövid szüneteket tartva, az Önök kérésének megfelelően. 

A DJ-től a helyszínen is lehet kérni zenéket, azonban előre is el lehet számunkra küldeni kedvenc számaikat, amiket mindenképpen hallani szeretnének a buli során!

Hozzák saját italaikat korlátlan mennyiségben, melyekhez mi biztosítjuk a törhetetlen, üveghatású poharakat! 

Az italok kitöltésében pultosunk áll rendelkezésükre a party teljes ideje alatt, aki bármely felmerülő kérdésükben tud Önöknek segíteni.

A buli további fokozása érdekében!

Vessen egy pillantást további ötleteinkre, mert a partybusz bérlésen felül még számos szolgáltatással állunk az Ön rendelkezésére annak érdekében, hogy még emlékezetesebbé és egyedibbé tegyük a szülinapi bulit és minél jobban mentesítsük Önt a szervezés terhétől. Legyen szó akár italok-ételek beszerzéséről, dekorációról vagy születésnapi meghívókról, mi bármely elképzelését megvalósítjuk!