Esküvői transzfer Partybusszal, hogy a násznép minden vendége koccinthasson!

Esküvői transzfer Partybusszal! Kedveskedjen a násznépnek egy különleges meglepetéssel, utaztassa partybuszunkkal vendégeit!

Egy esküvő alkalmával számos kérdés merül fel a szervezés során, többek között az is, hogy a vendégek hogyan érkezzenek az esketés helyszínére, majd hogyan jussanak vissza a lakodalom helyszínére úgy, hogy közben koccinthassanak az ifjú párral, legalább egy pohár pezsgővel. Mi erre a kérdésre kínálunk megoldást elegáns, luxus partybuszunkkal, mely a násznépet a lehető legnagyobb kényelemben transzferálja a két helyszín között.

Miért minket válasszanak?

Partybuszunkon számos szolgáltatás várja Önöket egy helyszínen, az ételektől kezdve az italokon át, a kellemes háttérzenéig, hogy mindenki kellemesen tudjon beszélgetni a családtagokkal, barátokkal. DJ-nk, aki élőben zenél Önöknek, biztosítja a kellemes háttérzenét és kérés szerint a retro-, valamint slágerszámokat is. 

Hozzák saját italaikat korlátlan mennyiségben, melyekhez mi biztosítjuk a törhetetlen, üveghatású poharakat! 

Az italok kitöltésében pultosunk áll rendelkezésükre a party teljes ideje alatt, aki bármely felmerülő kérdésükben tud Önöknek segíteni.

 

Az exkluzív esküvői transzfer további fokozása érdekében!

Vessen egy pillantást további ötleteinkre, mert a partybusz bérlésen felül még számos szolgáltatással állunk rendelkezésükre annak érdekében, hogy még emlékezetesebbé és egyedibbé tegyük ezt a neves eseményt és minél jobban mentesítsük Önöket a szervezés terhétől. Legyen szó akár italok-ételek beszerzéséről, dekorációról vagy meghívókról, mi bármely elképzelésüket megvalósítjuk!