Céges promóció partybusszal, hatalmas felület és programhelyszín egyben.

Keltse fel vásárlói figyelmét egy különleges megjelenéssel vagy ajándékkal, népszerűsítse termékeit partybuszunkkal!

Termék- és Cég promóció! Reklámozza cégét partybuszunkkal, ha a fel szeretné hívni vásárlói vagy megrendelői figyelmét szolgáltatásaira és termékeire. Partybuszunknál nincs nagyobb feltűnést keltő eszköz és nagyobb reklámfelület, ahogy ezt már sok cég megtapasztalhatta nálunk az évek során. Kövesse az Ön cége is azokat a világhírű márkákat, mint a Pepsi és a H&M, magyarországi viszonylatban pedig azokat a híres médiákat, mint a MusicFm, a TV2 és a Miss International Hungary.

Hogyan kell a partybuszozást elképzelni?

Partybuszunk az Ön által megadott időpontban és helyszínen veszi fel meghívott vendégeit vagy cége nyereményjátékának nyerteseit, majd biztosít számukra egy felejthetetlen partybusz bulit. A partybusz kívül-belül matricázható a cég logójával és termékfotóival olyan mértékig, hogy azok a busz festésében kárt nem okoznak, sem belül, sem kívül. Budapesten belüli helyszínek esetén ingyenes a kiállásunk, azonban Budapesten kívüli helyszínek esetén kilométer díjat számolunk fel, melyhez előzetesen árajánlatot küldünk cége számára.

Partybuszunk kívül-belül ragyogó formában és tisztasággal várja vendégeit, mindig pontosan érkezve a megadott helyszínre! 

A DJ vendégeink rendelkezésére áll a partybusz buli teljes ideje alatt, akitől a helyszínen is lehet kérni zenéket, azonban előre is el lehet számunkra küldeni azokat a kedvenc zeneszámaikat, melyeket mindenképpen hallani szeretnének a party során!

Hozzák saját italaikat korlátlan mennyiségben, melyekhez mi biztosítjuk a törhetetlen, üveghatású poharakat! 

Az italok kitöltésében pultosunk áll rendelkezésükre a party teljes ideje alatt, aki bármely felmerülő kérdésükben tud Önöknek segíteni.

A céges promóció további fokozása érdekében!

Vessen egy pillantást további ötleteinkre, mert a partybusz bérlésen felül még számos szolgáltatással állunk cégük rendelkezésére annak érdekében, hogy még sikeresebbé tegyük a promóciós eseményt. Legyen szó akár italok-ételek beszerzéséről, show-műsorról, meghívókról vagy dekorációról a cég színeiben, mi bármely elképzelését megvalósítjuk!