Partybusz bérlés-Karácsonyi céges party helyszín és transzfer eszköz egyben.

Lepje meg alkalmazottait egy felejthetetlen karácsonyi partybusz bulival vagy válasszon minket, ha kollégáit vagy kiemelt vendégeit exkluzív környezetben szeretné utaztatni a karácsonyi partyra!

A karácsonyi céges bulit mindenki nagyon várja az év vége felé, mert ez az időszak egyet jelent az egész éves munka elismerésével és a meghitt, családias napokra való felkészüléssel. Mi partybuszunkkal és egyedi szolgáltatásainkkal állunk az Önök rendelkezésére, mint buli-helyszín, továbbá mint transzfer eszköz, az ünnepi party hangulat jegyében! A partybusz bérlésen felül még számos ötlettel és kiegészítő szolgáltatással állunk rendelkezésükre, legyen szó akár karácsonyi dekorációról, show-műsorokról vagy étel-ital bekészítésről!

Karácsonyi Céges buli a partybuszon

Cégvezető megbízóink alkalmazottaikat és kollégáikat szokták meglepni és egyben megjutalmazni egy karácsonyi bulival egész éves munkájukért. Mi szolgáltatásainkkal a legmaradandóbb élményt kívánjuk szerezni a meghívott vendégeknek és megbízóinknak egyaránt.

 

Céges transzfer

Gyakori felkéréseink között szerepel, hogy egy cég vezetőségét, kiemelt vendégeit vagy alkalmazottait szállítsuk egy kiinduló-helyszínről a karácsonyi buli helyszínére. Legyen a végcél akár egy vacsorahelyszín, akár egy céges bulira kibérelt szórakozóhely, mi mindig pontosan érkezünk és a megbeszélt időre szállítjuk vendégeinket a megadott helyszínre, akik a legnagyobb kényelemben és legprecízebb kiszolgálásban részesülnek az út során.

Hogyan kell a partybuszozást elképzelni?

Partybuszunk kívül-belül ragyogó formában és tisztasággal várja Önöket, mindig pontosan érkezve a megadott helyszínre! A partybusz a buli teljes ideje alatt a város főbb utcáit szeli, rövid szüneteket tartva, az Önök kérésének megfelelően.

A transzfer vagy a céges buli során egy DJ áll a rendelkezésükre, akitől a helyszínen is lehet kérni zenéket. A DJ számára előre is el lehet küldeni kedvenc számaikat, amiket mindenképpen hallani szeretnének a buli során!

Hozzák saját italaikat korlátlan mennyiségben, melyekhez mi biztosítjuk a törhetetlen, üveghatású poharakat! 

Az italok kitöltésében pultosunk áll rendelkezésükre a party teljes ideje alatt, aki bármely felmerülő kérdésükben tud Önöknek segíteni.

A buli további fokozása érdekében!

Vessen egy pillantást további ötleteinkre, mert a partybusz bérlésen felül még számos szolgáltatással állunk az Ön rendelkezésére annak érdekében, hogy még emlékezetesebbé és egyedibbé tegyük a lánybúcsú bulit és minél jobban mentesítsük Önt a szervezés terhétől. Legyen szó akár italok-ételek beszerzéséről, show-műsorról, lánybúcsú meghívókról vagy különleges torta rendelésről, mi bármely elképzelését megvalósítjuk!