Transzfer cégeknek partybusszal, akár a repülőtérről, akár Budapesten belül.

Válasszon minket, ha alkalmazottait vagy kiemelt vendégeit exkluzív környezetben szeretné utaztatni!

Legyen szó akár céges karácsonyi buliról, évzáró buliról, repülőtéri fogadásról vagy céges vacsorahelyszínről, mi rendelkezésükre állunk partybuszunkkal, mint a legelegánsabb és legkényelmesebb transzfereszköz Magyarországon! A partybusz bérlésen felül még számos ötlettel és kiegészítő szolgáltatással állunk rendelkezésükre, legyen szó akár dekorációról a cég színeiben, akár étel-ital bekészítésről!

Hogyan kell a partybuszozást elképzelni?

Partybuszunk az Ön által megadott időpontban és helyszínen veszi fel vendégeit, majd biztosít az Önök számára transzfert, egy előre leegyeztetett címre. Budapesten belüli helyszínek esetén ingyenes a kiállásunk, azonban Budapesten kívüli helyszínek esetén kilométer díjat számolunk fel, melyhez előzetesen árajánlatot küldünk az Ön számára.

Partybuszunk kívül-belül ragyogó formában és tisztasággal várja Önöket, mindig pontosan érkezve a megadott helyszínre! 

A DJ vendégeink rendelkezésére áll a transzfer teljes ideje alatt, akitől a helyszínen is lehet kérni zenéket, azonban előre is el lehet számunkra küldeni azokat a kedvenc zeneszámaikat, melyeket mindenképpen hallani szeretnének a party során!

Hozzák saját italaikat korlátlan mennyiségben, melyekhez mi biztosítjuk a törhetetlen, üveghatású poharakat! 

Az italok kitöltésében pultosunk áll rendelkezésükre a party teljes ideje alatt, aki bármely felmerülő kérdésükben tud Önöknek segíteni.

Az exkluzív céges transzfer további fokozása érdekében!

Vessen egy pillantást további ötleteinkre, mert a partybusz bérlésen felül még számos szolgáltatással állunk az Önök rendelkezésére annak érdekében, hogy még emlékezetesebbé és egyedibbé tegyük a céges transzfert. Legyen szó akár italok-ételek beszerzéséről, show-műsorról, meghívókról vagy dekorációról a cég színeiben, mi bármely elképzelését megvalósítjuk!