Partybusz bérlés, a legegyedibb lánybúcsú ötlet amit a menyasszonynak ajándékozhattok.

Tegye lánybúcsúját különlegessé és ünnepeljenek barátaival együtt partybuszunkon, vagy lepjék meg Önök a menyasszonyt egy felejthetetlen partybusz bulival!

Bízza magát partybuszainkra-ami a leánybúcsú helyszínét és fő attrakcióját illeti-és csapatunkra, akik segítenek Önnek a legemlékezetesebb estét szerezni a menyasszonynak és természetesen a meghívott vendégeknek. 

Éljen a lehetőséggel és rendeljen a partybusz partyra CHIPPENDALE SHOW-t, KORLÁTLAN ITALCSOMAGOT-t, KOKTÉL SZENDVICSEKET, FOTÓST vagy DEKORÁCIÓT és tegye a party-t még teljesebbé szolgáltatásainkkal! 

Hogyan szerezzünk meglepetést?

Több éves tapasztalatunk alapján a legnagyobb meglepetést úgy szerezhetjük a menyasszony számára, ha az egész csapatot, az ünnepelttel együtt egy előre megadott helyszínen vesszük fel, úgy, hogy az ünnepelt mit sem sejt a következő programról, azaz a Partybusz buliról! Legyen szó akár egy étteremről vagy lakhelyről, ahol Önök a meglepetést megelőzően ünnepelnek, mi ingyen kiállunk partybuszunkkal a megadott helyszínre és csak onnan számoljuk a bérlés idejét!

 

Hogyan képzeljük el a partybuszozást?

Partybuszunk kívül-belül ragyogó formában és tisztasággal várja Önöket, mindig pontosan érkezve a megadott helyszínre! A partybusz a buli teljes ideje alatt a város főbb utcáit szeli,- nagy feltűnést keltve-, rövid szüneteket tartva, az Önök kérésének megfelelően.

A DJ-től a helyszínen is lehet kérni zenéket, azonban előre is el lehet számunkra küldeni kedvenc számaikat, amiket mindenképpen hallani szeretnének a buli során!

Hozzák saját italaikat korlátlan mennyiségben, melyekhez mi biztosítjuk a törhetetlen, üveghatású poharakat! 

Az italok kitöltésében pultosunk áll rendelkezésükre a party teljes ideje alatt, aki bármely felmerülő kérdésükben tud Önöknek segíteni.

A buli további fokozása érdekében!

Vessen egy pillantást további ötleteinkre, mert a partybusz bérlésen felül még számos szolgáltatással állunk az Ön rendelkezésére annak érdekében, hogy még emlékezetesebbé és egyedibbé tegyük a lánybúcsú bulit és minél jobban mentesítsük Önt a szervezés terhétől. Legyen szó akár italok-ételek beszerzéséről, show-műsorról, lánybúcsú meghívókról vagy különleges torta rendelésről, mi bármely elképzelését megvalósítjuk!