Partybusz bérlés, a tökéletes gyerekzsúr helyszín és ajándék egyben.

Gyerekzsúr egy Partybuszon! Amennyiben szeretné gyermekét és barátait egy különleges helyszínnel meglepni születésnapja alkalmából, úgy nem kell mást tennie, mint partybuszunkat választania helyszínnek!

Egy gyerekzsúrt nagyon sokféle helyen el tudunk képzelni, de lehet, hogy egy partybusz bérlés nem jutna eszünkbe, ha kisgyerekekről van szó. Ennek ellenére mi szeretnénk bemutatni, hogy milyen sokszínű programokkal lehet a kis ünnepeltet meglepni egy partybuszon, amellett, hogy a szülők is felhőtlenül érzik magukat!

Milyen meglepetések várhatják a gyerekeket?

Partybuszunkon számos szolgáltatás várja a gyerekeket egy helyszínen, az ételektől kezdve az üdítőkön át, a kedvenc gyerekzenéig!  DJ-nk, aki élőben zenél a gyerekeknek, teljesíti bármely zenekívánságukat a helyszínen, továbbá előre is le lehet adni neki zenei listát, mely számoknak mindenképpen örülnének a gyerekek.

A dekorációt illetően lufikkal szoktuk a partybuszt még ünnepibb hangulatúvá tenni, azonban természetesen Önök tudják, hogy gyermekük minek örülne a legjobban.

Felszálláskor üdítőkkel, finom falatokkal, süteményekkel és rágcsálnivalókkal várjuk a gyerekeket, olyan fényekbe és színekbe burkolva a buszt, ami egy olyan varázslatos környezetben fogadja őket, mintha egy másik világba kerültek volna.

Hozzák saját italaikat korlátlan mennyiségben, melyekhez mi biztosítjuk a törhetetlen, üveghatású poharakat! 

Az italok kitöltésében pultosunk áll a gyerekek rendelkezésére a party teljes ideje alatt, aki bármely felmerülő kérdésükben tud nekik segíteni.

A tévéken játszhatjuk a gyerekeknek a szülők által előre összeállított képsorokat vagy videókat is, amik tovább fokozzák a gyerekzsúr személyre szabottságát.

A gyerekzsúr további fokozása érdekében!

Vessen egy pillantást további ötleteinkre, mert a partybusz bérlésen felül még számos szolgáltatással állunk rendelkezésükre annak érdekében, hogy még emlékezetesebbé és egyedibbé tegyük gyermekük születésnapját és minél jobban mentesítsük Önöket a szervezés terhétől. Legyen szó akár italok-ételek beszerzéséről, dekorációról vagy meghívókról, mi bármely elképzelésüket megvalósítjuk!