Rendeljen sztriptíz show műsort legénybúcsúra, születésnapra, céges rendezvényre vagy egyéb alkalomra és válasszon előadót fellépőink közül.

A sztriptíz show: a fellépés egy kb. 15 perces komplett show-műsort foglal magába, zenei aláfestéssel, melyhez a fellépőt Önök választják ki honlapunkról. Táncoslányaink sok éves tapasztalattal, profi előadást szolgáltatnak megrendelőink számára. A fellépő ruhája kérés szerint választható, mely ruhadaraboktól a show műsor végére teljesen megválik. A sztriptíz műsor partybuszunkra, szórakozóhelyre, magánházhoz és fesztiválokra egyaránt rendelhető. A fellépőnek átöltözési és zenelejátszási lehetőséget (CD, pendrive, telefon) kérünk a helyszínen biztosítani, amennyiben nem partybuszunkra rendelik a fellépést.

A foglalás menete

Partybusz bérléssel: A partybusz bérlés véglegesítése és a szerződéskötéssel egyidejűleg kérnénk show műsorral kapcsolatos foglalását jelezni.

Partybusz bérlés nélkül: A show műsor partybusz bérlés nélkül is rendelhető. Ez esetben 2 héttel az adott esemény előtt kérnénk 3-4 szimpatikus fellépő nevét elküldeni számunkra emailben, továbbá az alábbi adatokat kérnénk megadni számunkra:

  • Dátum és időpont:
  • Fellépés helyszíne:
  • Megrendelő neve:
  • Megrendelő telefonszáma:
  • Választott fellépők nevei:
A sztriptíz show díja

A fellépés díja 35.000.-Ft, mely Budapesten belül értendő. Budapesten kívül útiköltség kerül felszámolásra, melyhez kérje előzetes árajánlatunkat. Amennyiben nem partybuszunkra kérik a fellépést, úgy a sztriptíz show díját a fellépőnek kérnénk rendezni a helyszínen.