A vibrátor show egy profi táncoslány igényes fellépését takarja, mely show műsor során bemutatja, hogy ez az eszköz milyen örömöt is tud szerezni egy nőnek!

A vibrátor show: a fellépés egy 20-25 perces komplett show-műsort foglal magába, zenei aláfestéssel. A vibrátor show partybuszunkra, szórakozóhelyre, magánházhoz és fesztiválokra egyaránt rendelhető. A fellépőnek átöltözési és zenelejátszási lehetőséget (CD, pendrive, telefon) kérünk a helyszínen biztosítani, amennyiben nem partybuszunkra rendelik a műsort.

A foglalás menete

Partybusz bérléssel: A partybusz bérlés véglegesítése és a szerződéskötéssel egyidejűleg kérnénk show műsorral kapcsolatos foglalását jelezni.

Partybusz bérlés nélkül: A show műsor partybusz bérlés nélkül is rendelhető. Ez esetben 2 héttel az adott esemény előtt kérnénk 3-4 szimpatikus fellépő nevét elküldeni számunkra emailben, továbbá az alábbi adatokat kérnénk megadni számunkra:

  • Dátum és időpont:
  • Fellépés helyszíne:
  • Megrendelő neve:
  • Megrendelő telefonszáma:
A Vibrátor show díja

A fellépés díja 55.000.-Ft, mely Budapesten belül értendő. Budapesten kívül útiköltség kerül felszámolásra, melyhez kérje előzetes árajánlatunkat. Amennyiben nem partybuszunkra kérik a fellépést, úgy a vibrátor show díját a fellépőnek kérnénk rendezni a helyszínen.